21. 5. DRIVE-IN KINO

Prvič v velenjski zgodovini si bomo na letošnjem 31. DMK-ju lahko iz udobja naših avtomobilov ogledali filmsko klasiko! Visto bomo preobrazili po vzoru ameriških drive-in kinov iz 60. let prejšnjega stoletja, ji dodali mamljivo ponudbo s hrano in pijačo ter zanimivo dostavo.

Na velikem platnu si bomo skupaj iz naših avtomobilov ogledali film: DIRTY DANCING

1987 ‧ Ples/Romantika ‧ 1 h 37 m

Baby (Jennifer Grey) je eno brezvoljno poletje v upanju, da bo uživala v mladosti, dokler ta traja, je razočarana, ko jo njeni poletni načrti odložijo v zaspano letovišče v Catskillsu s starši. Njena sreča pa se obrne, ko plesni inštruktor v letovišču Johnny (Patrick Swayze) vključi Baby za svojega novega partnerja in oba se zaljubita. Baby’s oče ji prepove videvanje Johnnyja, vendar je odločena, da mu bo pomagala izvesti zadnji veliki ples tega poletja.

21. 5. 2023

21:00

Vista park z razgledom

Vstopnina:

voznik + 1 oseba ⇒ 12,00 €
voznik + 2 osebi ⇒ 19,00 €
voznik + 3 osebe ⇒ 26,00 €

KARTE ZA DRIVE-IN KINO

INFORMACIJE GLEDE KART!!!

▪️SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na [email protected] pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

▪️PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol – lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na [email protected] pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

1

platno

10.000+

kokic

100%

odličen film