19. 5. ELEKTRO OPEN AIR: IMPULZ

RotorMotor je dvojec na liniji Ljubljana-Maribor, ki se vozi po avtocesti nu-disca, housa in indie danca in medtem mežika sintovskim glasbam 80. in 90. let. Luka Lah in Nejc Pucko svoj retro izraz pogosto začinita z gostujočimi vokali, ki obrodijo največje hitiče.

SoundCloud: https://soundcloud.com/rotormotor

Instagram: https://www.instagram.com/rotor.motor/

Alex Ranerro je DJ/producent iz Slovenije. Vedno je poslušal različne glasbene zvrsti, glasbeno perspektivo je pridobival od zgodnjih hip-hop plošč, soul R&B skladb do malce bolj klasičnih house glasbenih himn. To je počasi pripeljalo do odkrivanja elektronske glasbe in njene produkcije.

SoundCloud: https://soundcloud.com/alex-ranerro

Instagram: https://www.instagram.com/alexranerro/

O4 – Domen Oštir je glasbenik že celo življenje. V osnovi kitarist, ki se je prelevil v basista. Igral je v skupinah Night Flight, Troet, Mihajlov trio, Debele Kite. Pomaga tudi pri organizaciji dogodkov na velenjski glasbeni sceni (Kunigunda, ŠŠK in eMCe).

SoundCloud: https://soundcloud.com/domen-o-tir

Instagram: https://www.instagram.com/domen4life/

Arne se na lokalni sceni predstavlja kot DJ tech-house zvrsti. S strastjo do elektronske glasbe lahko od njega pričakujemo energijo, ki nikoli ne razočara.

YouTube Music: https://music.youtube.com/channel/

Instagram: https://www.instagram.com/arnezapusek

19. 5. 2023

20:00

Letni kino

Karte je možno kupiti na vseh prodajnih mestih Eventim in v eMCe placu, med uradnimi urami ŠŠK-ja ➡️ petki & sobote med 17.00 in 19.00.

Vstopnina:

Early bird: 8 €

KARTE ZA ELEKTRO OPEN AIR

Število kart je omejeno, zato pohiti in si zagotovi svojo!

4

techno izvajalci

1

večer elektro glasbe

techno impulzov