BANGA BOILING PLAC

V sklopu jubilejne 10. obletnice Radio Banga v eMCe plac prihaja posebna poslastica: Banga boiling plac – prvi dogodek po vzoru kultnih kotlovnic oz. “Boiler room” zabav, ki nas bo zategnil do vrelišča in čezenj!

LINEUP:

 • BLAŽ

  Blaž Gracar, včasih Dpek, danes samo Blaž, je izolski strange-hop producent in live perfomer. Kljub temu, da njegovi začetki segajo v reperske in beatboxovske vode, ga je kmalu poneslo proti instrumentalizmu. Kritično priznana trilogija albumov okoli črke “b”, začenši z albumom “b” in kompliacijsko ploščo pregleda izbranih neizdanih in izdanih del do tedaj, “The b of” in z vrhuncem v remix albumu “BMX”, je do izdaje njegovega svežega solo albuma “Don’t listen to this” veljala za njegov opus. Z novim materialom, tako solo kot kolaborativnim oz. producentskim (produkcija albuma N’Toka, Emirates), dokazuje, da njegova zgodba še zdaleč ni napisana.

 • DENZO WASHINGTON

  Denzo Washington obljublja seanso ekskluzivnega miksa mamljivih hitov!

20. 05. 2017

ob 22:00 v eMCe placu

 • ŠULJO

  Andrija Šulić Šuljo je beatmaker mariborskega rap kolektiva Tekochee Kru, ki že več let kuje robustne in udarne beate v svojem slogu. Ob tem, da z Blažem deluje v producentskem superduu BAGS, v zadnjih letih več energije posveča instrumentalni produkciji, rolanju glasbe ter organizaciji dogodkov. Izdal je svoj prvi instrumentalni solo prvenec, kup samostojnih produkcij in remixov. V glasbenih krogih slovi kot prijazen in kreativen producent – po poklicu spletni svetovalec.

 • TOLJO

  Predstavljata velenjski fenomen dveh izjemno tehnično podkovanih bratov dvojčkov, ki vrtita glasbo, scrachata in na vse možne načine raziskujeta široko rappersko paleto, od njenega nastanka do povsem aktualnih beatovskih stvari.

1.

zboilan žur z živim broadcastom preko Facebook live v Velenju!

100 ° C

Vrelišče 70% našega telesa

0 cm

razdalja med mešalko in žurerji