MOSH ’TIL YOU DROP VOL. 3: OFFICIAL METALDAYS WARMUP PARTY

Že je leto naokoli in Železni aktivizem znova brusi jeklo v vratovih velenjskih metalcev – vrača se Mosh ’til you drop!

Tudi v tretji izvedbi tradicionalnega dogodka po lokalno društvo za promocijo metal glasbe podelilo tedensko vstopnico za največji kovinarski festival v sloveniji Metaldays, ki bo tudi letos, kot je to storil v minulih avgustih, okupiral tolmin.

Švasali bodo:

IRON MAIDEN REAL TRIBUTE BAND (SRB): Po tem, ko je na enem izmed koncertov v Bolgariji bila odkrita prava vokalna kopija Bruce-a Dickinsona, se je frontmen v okviru projekta Real Tribute v roku parih mesecev povezal z vrhunskimi metal glasbeniki in ustanovil skupino, ki bržkone velja za eno izmed najprepoznavenjših in najboljših tribute zasedb legendarnih Maidenov na svetu. 13. se obeta pravi glasbeni spektakel – obvezno doživetje za vse, ki Ironsev še niso uspeli videti v živo!

13. 05. 2017

ob 21:00 v klubu eMCe plac

BOLESNO GRINJE (Grindcore/metal/punk (HRV)): Stara jezna ekipa iz Pule, ki na hrvaški underground sceni kraljuje že od devetdesetih. Mašina, znana pod imenom Bolesno Grinje, sicer deluje “šele” sedemnajst let, pa vendar po osmih albumih in premnogih koncertih tako doma, kot v tujini, še vedno žge s polno paro. Grinje bodo na Mosh til you drop predstavili svoj novi album GRD, ki je v minulem letu v kolaboraciji z osmimi evropskimi izvajalci, izžel v minulem letu.

CHRONIC DOSE (Death metal)so Velenjčani, ki skupaj muzicirajo že dve leti v sestavi Gašper Irman (ritem kitara), Jernej Kukovec (solo kitara), Rok Tušar (bobni), Blaž Cerovc (bas).

BLACK REAPER (Thrash metal): so primorski thrasherji iz okolice Nove gorice. Brata Luka (kitara) in Patrik Bajič (bobni), Rok Jerončič (bas, vokal) in Jure Kovač (kitara) naudih črpajo iz glasbe bandov kot so Kreator, Exodus, Sodom in Slayer. Vratolomen ritem, ostri kitarski riffi in zlovešč vokal zagotavljajo headbanganje, zavito na 11!

666 km

dolžina las

1

srečnež, ki bo žur zapustil s tedensko vstopnico za METALDAYS

360 °

rotacija circle pita