27. 5. Rock na Visti

Na 30. DMK bo  zopet odmeval ROCK! Po 3 letih se selimo iz grajskih prostorov na prostor z najboljšim razgledom v Velenju, VISTA park. Nastopili bodo:

  • Siddharta
  • Joker Out
  • Take off
  • Babooni

________________________________________________

Babooni
Babooni so mlada glasbena zasedba iz Celja, ki preigrava že skoraj dve leti. Aleks, Jernej, Jon in Miha združijo vsak svoje ideale v glasbi v skupne avtorske izdelke, ki v veliki meri predstavljajo avant gardo v individualni rock smeri.

Take off

Skupina Take off prihaja iz Slovenskih Konjic, sestavljajo jo mladi nadarjeni fantje, ki gojijo izjemno ljubezen do glasbe: Alen Kovše na vokalu in kitari, Matic Pokorn na basu ter backvokalu, Jure Skaza na bobnih ter backvokalu in Matic Mlakar na klaviaturah ter backvokalu. Preigravajo zelo raznoliko glasbo, tako da se najde kaj za vsakega glasbenega navdušenca. Njihova glasba prihaja iz srca in vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Fantje imajo tudi že nekaj avtorskih komadov, ki jih skrbno pripravljajo pred njihovim izidom, do takrat pa mojstrsko in z posebno vnemo izvajajo priredbe.

Joker Out

Joker Out je zasedba, ki ustvarja Shagadelic Rock – zvrst, ki jo sami definirajo in udejanjajo. V glasbi iščejo prihodnost, izhajajoč iz nostalgičnega vpliva preteklosti. Izid je pristna izpoved v maternem jeziku, ki na odru žari s surovo energijo.
Zasedba: Bojan Cvjetićanin – vokal, Jure Maček – bobni, Kris Guštin – kitara, Jan Peteh – kitara, Martin Jurkovič − bas

Siddharta

Slovenska rock skupina je nastala leta 1995 in že kmalu po ustanovitvi začela z ustvarjanjem lastne glasbe. Veljajo za eno izmed bolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Zase pravijo, da so skupaj ustvarili svoj zvok, ki ga z lahkoto prepoznamo kot Siddhartin zvok. Prepričani smo, da boste dobili najboljšo dozo rocka, ki je polna vrhunskih rifov, udarnih bobnarskih vložkov in edinstvenega vokala.
Zasedba: Tomi M. (vokal), Primož B. (kitara, spremljevalni vokal), Primož M. (bas), Boštjan M. (bobni), Cene R. (saksofon), Tomaž O. R. (klaviature)

27. 5. 2022

21:00

Vista, park z razgledom

Karte:

⇒ 13€ člani

⇒15€ nečlani

Karte lahko kupite med uradnimi urami ob petkih in sobotah med 17:00 in 19:00 v naši pisarni (Šaleška cesta 3, 3320 Velenje).

Nečlanske karte lahko kupite tudi preko Eventima → Eventim Rock na Visti ← ali na Petrolu.

V ŠŠK se lahko včlanite dijaki ali študenti, ki ste v šolskem/študijskem letu vpisani v ustrezno izobraževalno ustanovo in imate status dijaka/študenta. Za včlanitev potrebujete samo potrdilo o vpisu, pridite na uradne ure in si uredite cenejše vstopnice že ta petek!

po 3

letih končno nazaj

4

rock bandi

promilov rock’n’rolla