SILENT PEKARNA 2

Žur je najglasnejši takrat, ko zvočniki počivajo. Staro Velenje bo znova obmolknilo (da ne bodo sosedje tečni) med tem, ko bo tasty lineup mojstrov mešalne mize nore ritme pošiljal skozi opne slušalk na tvoji glavi. #PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!

ASSEMBLER

Josip Križnič – Assembler je prvi mož za društvom Cogo. Ob promociji elektronske glasbe s svojim čez-in-čez modernim zvokom deluje na vseh straneh elektronskega spektra – od globin do višav. Rad preizkuša tehnološke zmogljivosti svoje opreme – prepričani pa smo, da bo to storil tudi z membranama na tvojih slušalkah!

TICKO

Matic Knez – bolj znan kot DJ Ticko je svoj prvi house party obiskal v letu 2006, še isto leto pa je že vrtel v klubu ESCAPE, kjer se je (ob recimo nastopih na Ibizi, Hrvaškem in Finskem) kasneje lahko pobahal tudi z rezidenco. Skozi leta je na ploščah, CDjih in Midi kontrolerju občinstvo barval z ritmi housa, tech-housa in minimala – vendar pravi, da gre v Pekarni tokrat na maks, s še posebej pikantnimi groovy tech ritmi! Si ready?

1. 6. 2018

v klubu eMCe plac

INFO

Slušalke so še vedno preglasne za staro velenje. Prestavljeno v Klub eMCe plac!

BLAAZNY

Društvo Universe v Pekarno pošilja svojega tihega rezidenta. Po prvi izkušnji na festivalu psihadelične glasbe, se je Blaazny v njo zaljubil, v svojih setih pa ji zadnje čase rad primešuje tudi tech house, dark tech in vse ostalo s psihadeličnim groovom. Si za Theater of Science part 2?

DJ MATILDA

Če je mešalna miza raženj, je Matilda Gordon Ramsey. Ušesne brbončice bo razvajal z enolončnico papriciranih disco hitov iz osemdesetih, sočnih pop-rock uspešnic devetdesetih in začimbico nightcora, metala in mainstreama, ki bo poslušalce pustila vprašujoče: Kako zaboga narediš enoločnico na ražnju??

CENTRIH

Centrih rola house. Pravi house – ne zdravnika s POP TV. A veš, tiste konstantne 4/4 beate, ki te zako sunkovito popeljejo v 80’s čikago, da imaš kar naenkrat v roki debelo pico in na majici logo od Cubsov? Mojster mešalke za zmagovalno kombinacijo po njem posuje še kak Oldies Goldies intermezzo – je potrebno povedati še kaj več?

OPmO4

Tale dva sta čist Funknjena! Lokalni dvojec glasbenih sladokuscev odpira skrinjo s svojo poletno zalogo funka. Ven bodo zletele bogate barve dominantnih septakrodov in groovy bas linije, ob katerih še albini skoraj počrnijo. S tegale kanala zagotovo ne bo šlo zlahka prešaltat!

0 db

frekvenca glasnosti

2

sočasna kanala

100+

nezadovoljnih sosedov v Starem Velenju