SILENT PEKARNA

Kdo pravi, da glasbenih stilov med seboj ne gre mešat? DJ-i z vseh smeri glasbenega neba bodo v noči, ko zvočniki počivajo, Pekarno preobrazili v glavno žurersko destinacijo Šaleške doline, glasbo pa potiskali do naših bobničev skozi slušalke na naših glavah!

Prvi Silent party v Velenju združuje lokalno smetano glasbenih gurujev z vseh področij: Od elektronike do psaje, od oldies-ov in metala do strange-hopa in vse vmes! Če pa se ti ušesa ogulijo od prehudih ritmov skozi slušalke je tu tudi standardni disco chill out plac v spodnjem nadstropju – za vsakega se kaj najde!

Kladivca, stremenca in nakovalca bodo masirali:

Tonske (Cogo / Electronic Fortress) Antonio Križnič je ustvarjalec in performer elektronske glasbe, v sceno katere je vključen že od poznih devetdesetih. Ima poseben slog, ki bazira na eksotični povezanosti globine, intenzivnosti in maksimalne pozornosti na podrobnost. Skozi svoj glasbeni vid in unikaten stil eksperimentiranja z mešalko ustvarjalno razteza futuristično in atmosfersko elektronsko glasbo.

Qub (Cogo / Electronic Fortress) Josip Križnič velja za ekstremnega Velenjskega performerja elektronske glasbe. S soizvajalcem Tonske tvorita “Underground techno collaboration”, ob tem pa je na lokalni sceni znan kot črpalka, ki poganja domačno elektronsko sceno. Njegov stil velja za vsestranskega s kančkom modernosti, ki z eksperimentiranjem razteza okvir novodobne elektronske plesne glasbe.

12. 05. 2017

ob 22:00 v Pekarni v Starem Velenju

DJ Matilda (Železni aktivizem) Če je mešalna miza raženj, je Matilda Gordon Ramsey. Ušesne brbončice bo razvajal z enolončnico papriciranih disco hitov iz osemdesetih, sočnih pop-rock uspešnic devetdesetih in začimbico nightcora, metala in mainstreama, ki bo poslušalce pustila vprašujoče: Kako zaboga narediš enoločnico na ražnju??

Mr. Invisible (Universe) Mr. Invisible-a ne vidiš, ne pričakuješ, slišat pa se ga bo vsekakor dalo! Dokazal bo, da #ŠeSmoMladi in ogrel psajofilna stopala na psytrancovski main event festivala, Theater of Sickness!

Skor Lee (Nasedli kit) Občasni rezident v klubu eMCe plac, redni nasedalec, tumbalec na repeat in muzikolog kot se šika!

Sieve 11 OJAAAAAAAAAAA! Za zdravo dozo tehnaže bo poskrbelo tudi novo ime na velenjski sceni.

0 db

frekvenca glasnosti

100

parov slušalk

2

nadstropji