SOUND ARSON 7.5: MAIN EVENT

Sound arson se vrača na #DMK! Da bo festivalov glasbeni izbor pobožal kladivce, stremence in nakovalce še najbolj altelternativno usmerjenih zvočnih sladokuscev bo poskrbel lineup petih vrhunskih eksotično-melodičnih nastopov!

Zvok bodo netili:

 • KIKIMORE

  Kati Flowerfields, Staša Guček, Sara Mlakar, Nina Orlič, Sara Pegam in Barbara Poček so hrup pričele ustvarjati na “Noise čajankah”, z začetkom v januarju 2016 v sklopu Iniciative Čipke. Tedaj so se udeleženke, zdaj eksperimentalna noise skupina Kikimore, zaljubile v glasbeno improviziranje in spajkanje analognih glasbil – zdaj pa obljubljajo improviziranja poln nastop z droni, synthi, theramini idr.

26. 05. 2017

ob 21:00 v klubu eMCe plac

 • INHIBIS

  Inhibis so glasba takšne masivnosti, ob kateri poslušalec rodi samega sebe. Pa vendar niso samo valovi hrupnih riffov s podlago destruktivne ritmične sekcije – premorejo tudi mirnejše, atmosverične dele. Iz vljudnosti nas po brutalnem pretepu povabijo na romantičen zmenek – oboje samo v zvočni obliki!

 • NEO-CYMEX

  Eksperimentalni projekt pevca velenjske zasedbe Nakajima, Dejana Požegarja, ki je zasnovan na zvrsteh kot so drone, noise, ambient, space in fields recordings.

 • CARNAVAL

  Samooklicani alternativni stoner rock blues funk metal band že od leta 2004 s kultno glasbo razvaja slovensko podzemno sceno.

3

ure odprtega bolšjega sejma pred koncertom

5

norih skupin

100 %

alter priokus!